Нашиот тим

Managing expert – д-р Васко Кокаланов          

 • Возраст: 35
 • Место на живеење: Скопје
 • Професија: асистент на Унив. „Гоце Делчев“ – Штип
 • Работа со осигурување од: 05.2011
 • Лиценца за застапник од: 12.2013
 • Контакт: osigurajse.net@gmail.com

12096485_1048923578471636_1356662696911656818_nManaging expert – Антонио Иванов

 • Возраст: 44
 • Место на живеење: Струмица
 • Професија: Вработен во Макпетрол А.Д; кошаркарски тренер
 • Работа со осигурување од: 12.2012
 • Лиценца за застапник од: 04.2014
 • Контакт: antonio74ivanov@yahoo.com или 070/664-788

12096485_1048923578471636_1356662696911656818_n (1)Senior Team Manager – Мирослав Златески

 • Возраст: 53
 • Место на живеење: Кавадарци
 • Професија: Кошаркарски тренер
 • Работа со осигурување од: 03.2013
 • Лиценца за застапник од: 12.2013
 • Контакт: zlateski64@gmail.com или  076/219-725

10632579_10202495954507013_1651109471137328026_nTeam Manager- Љупчо Стојчев

 • Возраст: 36
 • Место на живеење: Кавадарци
 • Професија: Застапник во осугурување
 • Работа со осигурување од: 05.2013
 • Контакт: bubo_kav@yahoo.com или 070/620-883

  Team Manager – Петре Мишков 

 • Возраст: 33
 • Место на живеење: Кавадарци
 • Професија: Адвокат
 • Работа со осигурување од: 04.2016
 • Контакт: miskov.petre@yahoo.com или 077/455-111

image-0-02-05-698e8579760af13b8196cae5548264a11eecc9fbc3c1d7b5e614f7e0abc27058-vTeam leader – Ангел Ѓоров

 • Возраст: 31
 • Место на живеење: Гевгелија
 • Професија: Крупиер
 • Работа со осигурување од: 11.2015
 • Контакт: angel.gjorovgvg@gmail.com или 078/449-491

Team Builder – Вили Јованова

 • Возраст: 25
 • Место на живеење: Гевгелија
 • Професија: Застапник во осигурување
 • Работа со осигурување од: 07.2016
 • Контакт: velikajovanova@uniqa.mk или 078/839-396

Сакате и Вие да бидете дел од нашиот тим на успешни лидери? Пријавете се за работа на www.osigurajse.net