Мобилна апликација

Доколку сакате во секое време информациите да Ви бидат на дофат, инсталирајте ја нашата бесплатна мобилна апликација (само за андроид).

Се што треба да направите е

  1. преку пребарувачот од Вашиот мобилен да го отворите следниов линк:

http://www.appsgeyser.com/2719422

2. симнете ја апликацијата

3. инсталирајте ја мобилната апликација на osigurajse.net